Gronden en aarden, kracht en balans en trouw blijven aan jezelf

Het is alweer tijd voor de derde week. Hoe voelt het om dagelijks, door middel van yoga, meditatie en oefeningen, de reis naar binnen te maken? Ik hoop dat het je veel rust en balans brengt. Deze week heb ik weer een hoop mooie oefeningen voor je.

Geniet ervan! Liefs, Ria

Yoga Nidra is een ontspanning die veel dieper gaat dan slaap. Hierdoor ontspannen we niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel. Je komt in balans waarbij de 2 hersenhelften in harmonie worden gebracht.

Ontspannen gevoel
Het effect van Yoga Nidra merk je vaak al direct. Een ontspannen gevoel, meer energie, betere concentratie en beter slapen.

De voordelen van Yoga Nidra beoefenen:

  • je knapt er fysiek en mentaal van op
  • het verbetert je slaap en je concentratie
  • het helpt je intuïtie ontwikkelen
  • het geeft rust, ontspanning, inzicht en bewustwording tijdens het herstellen
    van een depressie, een burn-out, slaapproblemen, angst en onrust enz
  • het brengt rust en balans, alertheid en vitaliteit zodat energie weer vrij kan stromen.

Voor iedereen
Yoga Nidra is goed voor iedereen die rust en balans wil ervaren. Bewust ontspannen, loslaten en thuiskomen bij de bron van zijn en liefde. Om daar weer mee in verbinding te komen. Oftewel: een onderdeel van een gezonde leefstijl!

Hieronder vind je een video met een nieuwe Yoga Nidra-sessie.

Yoga Nidra – Sessie 2
Serie van de Krijger
In deze serie draait het allemaal om kracht en balans. De laatste oefening laat je ervaren hoe je in je kracht kan staan met een open hart.
Geleide meditatie: trouw blijven aan jezelf
Jij bent het stralende middenpunt. In deze video leg ik je uit hoe je dat te allen tijden kunt en mag blijven. Je bent het waard!
TROUW ZIJN AAN JEZELF
Trouw zijn aan jezelf
TED-talk: oefeningen om te gronden en te aarden
Door jezelf te gronden en te aarden raak je helemaal in dit moment. Niet gisteren niet morgen, maar nu! In deze video vertel ik je het belang van gronden en aarden, en geef ik je een aantal oefeningen.
4 Gronden en Aarden
Gronden en aarden.