Rust, balans en ontspanning

Weet je wat ik de mooiste vorm van liefde vind? Zelfliefde. Iedereen heeft het nodig en iedereen kan het geven. In deze e-mail laat ik je zien hoe je dat aanpakt. En natuurlijk deel ik nog wat mooie oefeningen en video’s om het leven gewoon wat mooier te maken!

Veel liefs Ria!

Eerder in deze e-learning heb ik je al wat vertelt over jouw wens of intentie tijdens de Yoga Nidra. Dit noemen we de sankalpa. Tijdens de Yoga Nidra zal je worden gevraagd een sankalpa te kiezen. Jouw intentie, een wens of verlangen. Ik vertel je er nu wat meer over.

Herhalen
Bij het kiezen van jouw sankalpa plant je eigenlijk een zaadje in je ziel. Het herhalen van deze sankalpa tijdens de Yoga Nidra helpt je contact te maken met wie je werkelijk bent en wat je verlangens zijn. Dit is gericht op inzicht en groei.

Onderbewuste
Doordat je heel diep ontspannen bent, werkt je sankalpa door in je onderbewuste. Hierdoor kun je op een positieve manier richting geven aan je leven. Maar het is even zo belangrijk om deze verwachtingen ook weer los te laten.

Positiviteit
Geef jezelf tijd. En richt je sankalpa altijd positief in, alsof het al zo is. Voel en luister wat er bij je opkomt, als je gevraagd wordt een sankalpa te kiezen.

Vertrouw volledig op je intuïtie.

Yoga Nidra – slaapyoga
Video: rust, balans en ontspanning

In deze video leer ik je de Krokodil en de Luie Kaars. Oefeningen die bijdragen aan een leven vol rust, balans en ontspanning.

Rust, balans en ontspanning
De helende mantra: Ra ma da sa 
Een mantra is een combinatie van woorden die een heilzame trilling bezitten.
Ze geven kracht en heling door herhaling. Een mantra bevrijdt het denken en opent de liefde in je hart.In deze video leer ik je er alles over!
De helende mantra: Ra ma da sa
TED-talk ’emoties in balans’