Voelen, ervaren en loslaten

Wat zorgt ervoor dat je in balans blijft? Ik geloof dat stress vermijden, goed slapen en lief zijn voor jezelf een hele hoop wonderen kan verrichten! In deze mail geef ik je tips om jezelf in het zonnetje te zetten. Ik laat je zien hoe je kunt stretchen. En ik heb natuurlijk weer een mooie Yoga Nidra-sessie voor je.

Ontspan, want je bent het waard!
Veel liefs van Ria

Hoe vaak in de week geef jij jezelf rust en ontspanning? Of het nu een half uurtje Yoga Nidra is, een goed boek pakken of een rondje lopen. Rust en ontspanning: iedereen heeft het nodig.

Je even terugtrekken van alle prikkels om je heen is zo belangrijk, omdat je door rust weer in verbinding komt met je verlangens, met de bron van jouw pure zijn en je essentie! Dit alles vind je niet terug als je maar door blijft rennen en vliegen.

Medisch
Zoals we eerder al konden lezen, is Yoga Nidra goed voor de welzijn van je geest. Maar ook lichamelijk helpt Yoga Nidra. Deze vorm van yoga staat bekend om het verlagen van je bloeddruk, verminderen van stress en het verbeteren van je nachtrust. Wat je weer fitter en vitaler maakt. Je wordt blijer en geniet meer van het leven. Je hebt tenslotte meer energie om te genieten en te zijn in elk moment.

Ruimte
Door ontspanning creëer je meer ruimte in je hoofd om te genieten en te zijn in het moment.

In de video hieronder kun je jezelf die rust en ontspanning ook deze week weer gunnen.

Ontspanningsoefening
Video: strechen

In deze video leer ik je het belang van goed stretchen.

Stretchen
TED-video: voelen, ervaren en loslaten

Loslaten. Hoe doe je dat nou? Het lijkt soms zo makkelijk, maar loslaten is een van moeilijkste dingen. In deze video leer ik je het belang van loslaten en hoe je het ook daadwerkelijk doet!
Voelen, ervaren en loslaten