Les 6: Jouw wensen en intenties

Hoe vaak in de week geef jij jezelf rust en ontspanning? Of het nu een half uurtje Yoga Nidra is, een goed boek pakken of een rondje lopen. Rust en ontspanning: iedereen heeft het nodig.

Je even terugtrekken van alle prikkels om je heen is zo belangrijk, omdat je door rust weer in verbinding komt met je verlangens, met de bron van jouw pure zijn en je essentie! Dit alles vind je niet terug als je maar door blijft rennen en vliegen.

Medisch

Zoals we eerder al konden lezen, is Yoga Nidra goed voor de welzijn van je geest. Maar ook lichamelijk helpt Yoga Nidra. Deze vorm van yoga staat bekend om het verlagen van je bloeddruk, verminderen van stress en het verbeteren van je nachtrust. Wat je weer fitter en vitaler maakt. Je wordt blijer en geniet meer van het leven. Je hebt tenslotte meer energie om te genieten en te zijn in elk moment.

Video: ontspanningsoefening

Door ontspanning creëer je meer ruimte in je hoofd om te genieten en te zijn in het moment.In de video hieronder kun je jezelf die rust en ontspanning ook deze week weer gunnen.

Video: strechen

In deze video leer ik je het
belang van goed stretchen.