Leren werken met Vlinderkaarten en Legpatronen

47,50

Hoe kunnen Vlinderkaarten je helpen antwoorden te vinden? Hoe interpreteer je een kaart? Hoe gebruik je Legpatronen in je dagelijkse leven? Dat en meer leer je allemaal in deze online workshop ‘Leren werken met Vlinderkaarten’.

Deze workshop is inclusief vlinderkaarten (worden thuisgestuurd). De legtronen kunnen worden gedownload.

Voor wie is deze workshop?

De workshop is geschikt voor iedereen – yogadocenten, yogaliefhebbers, coaches en cursisten – die verdieping zoekt en contact wil maken met zijn of haar binnenwereld. Ongeacht ervaring, leeftijd, conditie en gezondheid.

Dit ga je leren tijdens de workshop:

  • Vlinderkaarten gebruiken in je leven
  • Werken met Legpatronen
  • Wat te doen als een kaart weerstand oproept
  • Je eigen Legpatronen interpreteren
  • Een speciale meditatie om je te helpen afstemmen
  • Shaken (uit je hoofd en in je lijf)

Het ontstaan van de Vlinderkaarten en Legpatronen

Ongeveer 15 jaar geleden kwam ik in mijn praktijk veel in aanraking met cursisten die naar een beurs waren geweest en daar een tarotlegging hadden laten doen. Regelmatig kreeg ik vragen hierover. Vragen uit angst, omdat ze de dood of andere ‘enge’ kaarten hadden getrokken.

Geloof mij ik vind de tarot een prachtig medium, maar niet iedereen kan zomaar een tarotlegging doen. Daar is echt veel kennis voor nodig.

Dit heeft mij geïnspireerd. Ik deed al zoveel met kaarten en positieve affirmaties in mijn lessen, dat het creëren van de Vlinderkaarten en Legpatronen een logisch gevolg was.